ΕΤΑΙΡΕΙΑ

etaireia

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Οι Ανελκυστήρες Ρούτσας ιδρύθηκαν το 1998 στην Κατερίνη Πιερίας από τον Ρούτσα Γεώργιο. Από το 2013 οι Ανελκυστήρες Ρούτσας ανήκουν εξ ολοκλήρου στην οικογένεια Ρούτσα και έχουν μετονομαστεί σε routsaslifts.

Η σημερινή μας επιτυχία βασίζεται στην εμπιστοσύνη και τον επαγγελματισμό, έχοντας ως γνώμονα τη δέσμευση μας στις παραδοσιακές αξίες, όπως της εξυπηρέτησης πελατών, της ποιότητας και της ασφάλειας σε συνδυασμό με τη δύναμη της δημιουργικότητας και της καινοτομίας, προκειμένου να προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις στις ανάγκες των πελατών μας.

Η ομάδα μας ειδικεύεται στην πώληση ανελκυστήρων, σε ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις ανελκυστήρων και στη συντήρηση & επισκευή ανελκυστήρων.
Προσφέρουμε μια ευρεία σειρά υπηρεσιών ανελκυστήρα σε αντίθεση με κάθε άλλη εταιρεία. Η προγραμματισμένη προληπτική συντήρηση βοηθάει στην άψογη λειτουργία των ανελκυστήρων σας, μειώνοντας τα πιθανά έξοδα επισκευής.

Οι Ανελκυστήρες Ρούτσας συνεργάζονται με μια τεράστια ποικιλία πελατών, τόσο σε εμπορικούς όσο και σε αστικούς ανελκυστήρες για εσωτερική και εξωτερική χρήση.
Η ομάδα μας είναι εξειδικευμένη στην εγκατάσταση, τον εκσυγχρονισμό και την εξυπηρέτηση όλων των τύπων ανελκυστήρων αγαθών και προσώπων. Παρέχουμε επίσης εξοπλισμό πρόσβασης ατόμων με ειδικές ανάγκες στο υψηλότερο επίπεδο ποιότητας και ασφάλειας.

Όλα τα προϊόντα και τα εξαρτήματα μας παράγονται εντός της ΕΕ, είναι υψηλής ποιότητας, διαθέτουν τις απαραίτητες εγκεκριμένες άδειες, την επισήμανση CE, πλήρη συμμόρφωση με το πρότυπο EN 81 και πλήρη πλήρωση της σχετικής οδηγίας για τα μηχανήματα.
Ως ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές ανελκυστήρων και εταιρείες εγκατάστασης ανελκυστήρων στην Πιερία, είμαστε υπερήφανοι που έχουμε δημιουργήσει μια ισχυρή φήμη για έμφαση στη λεπτομέρεια και τα εξαιρετικά υψηλά πρότυπα.

Η μεγάλη βάση πελατών μας πάνω στη συντήρηση ανελκυστήρων αποτελεί απόδειξη του επαγγελματισμού μας, της σκληρής αφοσίωσης και των εξαιρετικών αποτελεσμάτων. Προσεγγίζουμε κάθε μεμονωμένο έργο με την ίδια αποφασιστικότητα για να μπορέσουμε να προσφέρουμε εξαιρετική ικανοποίηση στους πελάτες μας.

Οι Ανελκυστήρες Ρούτσας εκτιμούν την αυξανόμενη πελατειακή βάση που έχει κερδηθεί μέσω της εμπιστοσύνης των πελατών μας, προσφέροντας τους ένα ποιοτικό προϊόν, άριστη εξυπηρέτηση και πολύτιμες λύσεις για περισσότερα από ... χρόνια.

Γιατί εμάς

1Εγγύηση & Μακροχρόνια Υποστήριξη
2Ποιότητα Κατασκευής
3Μοντέρνο Design

4Ανταγωνιστικές Τιμές
5Γρήγορη Παράδοση
6After Sales Service - Πλήρης Υποστήριξη

kleemann
metron
uplift
tuv
stage
  • Κασσάνδρου 24 Κατερίνη

  • & 23510 77611

  • info@routsaslifts.gr