ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

omada

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Στην Routsas Lifts δουλεύουμε σκληρά για τη διαμόρφωση καλών εργασιακών σχέσεων με τους πελάτες μας. Το ανθρώπινο δυναμικό μας παρακολουθεί συνεχώς την πρόοδο της βιομηχανίας και επιδιώκουμε να αυξάνουμε τις γνώσεις και την εμπειρία μας πάνω στις τελευταίες καινοτομίες στο χώρο της τεχνολογίας ανελκυστήρων.

Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας αποτελείται από έμπειρους πτυχιούχους μηχανολόγους & τεχνικούς που σκέφονται «έξω από το κουτί», κατανοούν τι είναι σημαντικό για κάθε πελάτη και επιλύουν προβλήματα όπου αυτά παρουσιάζονται.

Βασικές αρχές που μας χαρακτηρίζουν αποτελούν οι τεχνικές δεξιότητες, η πολυετής εμπειρία, ο επαγγελματισμός και η άμεση εξυπηρέτηση. Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή εξυπηρέτησης στο υψηλότερο επίπεδο, που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών μας 24 ώρες την ημέρα, κάθε μέρα του έτους.

Το όνομα μας είναι συνώνυμο με την αξιοπιστία και την ικανοποίηση του πελάτη, αλλά πάνω απ' όλα είναι οι άνθρωποι μας που κάνουν την Routsas Lifts την επιτυχημένη εταιρεία που είναι σήμερα.

Γιατί εμάς

1Εγγύηση & Μακροχρόνια Υποστήριξη
2Ποιότητα Κατασκευής
3Μοντέρνο Design

4Ανταγωνιστικές Τιμές
5Γρήγορη Παράδοση
6After Sales Service - Πλήρης Υποστήριξη

kleemann
metron
uplift
tuv
stage
  • Κασσάνδρου 24 Κατερίνη

  • & 23510 77611

  • info@routsaslifts.gr