ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

kleemann

KLEEMANN

Η KLEEMANN είναι μια ελληνική πολυεθνική εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στους τομείς της κατασκευής και της εμπορίας Ολοκληρωμένων Συστημάτων Ανελκυστήρων.
Με έτος ίδρυσης το 1983 και έδρα το Κιλκίς, η εταιρεία διαθέτει θυγατρικές και γραφεία πωλήσεων σε 15 γεωγραφικές περιοχές, καλύπτοντας 100 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο.
Η KLEEMANN κατατάσσεται μεταξύ των μεγαλυτέρων εταιρειών της παγκόσμιας αγοράς ανελκυστήρων, με εργοστάσια παραγωγής σε Ελλάδα, Κίνα και Σερβία. Περισσότερα: kleemann.gr.

metron

METRON

Η Metron ιδρύθηκε το 1995 και από το 2000 αποτελεί θυγατρική του ομίλου ALUMIL.
Κύριος τομέας δραστηριοτήτων της είναι ο σχεδιασμός και η κατασκευή ολοκληρωμένων συστημάτων ανελκυστήρων.
Η πολυετής πείρα στον κλάδο σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνογνωσία έχουν καθιερώσει την Metron σε 42 χώρες του εξωτερικού ως μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες στον κλάδο του ανελκυστήρα. Περισσότερα: metronsa.gr.
uplift

UP lift

Η εταιρεία UP lift ιδρύθηκε το 1984 και το 2010 ολοκλήρωσε την κατασκευή της νέας υπερσύγχρονης μονάδας έρευνας και παραγωγής υδραυλικών ανελκυστήρων inverter στην περιοχή της Άρτας.
Το καινοτομικό - επαναστατικό σύστημα κατασκευής των ανελκυστήρων UP lift, προϊόν του τμήματος έρευνας & τεχνολογίας της εταιρείας, σε συνδυασμό με την συσσωρευμένη εμπειρία και γνώση, 30 χρόνων, των φορέων και εργαζομένων στην εταιρεία κατατάσει την UP lift ως μια από τις μεγαλύτερες και ραγδαία αναπτυσσόμενες εταιρείες του χώρου σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Περισσότερα: uplift.gr.
tuv

TÜV AUSTRIA Hellas

Η TÜV AUSTRIA Hellas είναι ένας ανεξάρτητος οργανισμός παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ελέγχου, επιθεώρησης και πιστοποίησης για την ασφάλεια, την ποιότητα, το περιβάλλον και τη διαχείριση πόρων.
Ο Οργανισμός της δραστηριοποιείται στην ευρύτερη λεκάνη των χωρών της Νοτιοανατολικής Μεσογείου και Μέσης Ανατολής με θυγατρικές εταιρείες, παραρτήματα και αντιπροσώπους. Περισσότερα: tuvaustriahellas.gr.
stage-hellas

STAGE HELLAS

Η Sta.Ge HELLAS είναι η Νο.1 εταιρία ηλεκτρονικών συστημάτων ελέγχου για ανελκυστήρες στην Ελλάδα. Εξειδικεύεται από το 1978 στην παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και θέτει σαν όραμά της «…Να σας αλλάξει επίπεδο!». Αμιγώς ελληνική αλλά με πωλήσεις και στρατηγικές συμμαχίες σε Βαλκάνια και Ευρώπη, η Sta.Ge HELLAS κατασκευάζει πίνακες και περιφερειακά συστήματα για ανελκυστήρες. Περισσότερα: Stage.

Γιατί εμάς

1Εγγύηση & Μακροχρόνια Υποστήριξη
2Ποιότητα Κατασκευής
3Μοντέρνο Design

4Ανταγωνιστικές Τιμές
5Γρήγορη Παράδοση
6After Sales Service - Πλήρης Υποστήριξη

kleemann
metron
uplift
tuv
stage
  • Κασσάνδρου 24 Κατερίνη

  • & 23510 77611

  • info@routsaslifts.gr