ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ - ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ

Ως ιδιοκτήτες - διαχειριστές, πρέπει να ακολουθείτε ορισμένους κανονισμούς και πρότυπα για την ασφαλή λειτουργία του ανελκυστήρα σας. Υπενθυμίζουμε ότι σήμερα λειτουργούν στη χώρα μας κατά προσέγγιση 700.000 με 750.000 ανελκυστήρες εκ των οποίων μόνο οι 130.000 είναι αναβαθμισμένοι στις ασφαλιστικές διατάξεις, συνεπώς πιστοποιημένοι και καταχωρημένοι κατά την αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης. Συνιστούμε στους Ιδιοκτήτες και διαχειριστές ότι είναι υποχρεωμένοι από την ισχύουσα Κ.Υ.Α. 2604 / 2008 να αναβαθμίσουν τις ασφαλιστικές διατάξεις του ανελκυστήρα τους σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο Ε.Ν. 81. 80, Ε.Ν. 81.1., Ε.Ν.81.2 και την Ε.Ο. 2014 / 33.

Υπενθυμίζουμε ότι η καταληκτική ημερομηνία ήταν η 22-12-2012. Συνεπώς πέραν των προστίμων από μια απλή καταγγελία, υπάρχει και η ποινική και αστική ευθύνη σε περίπτωση ατυχήματος – δυστυχήματος. Οι μη αναβαθμισμένοι ανελκυστήρες ελλοχεύουν πολλαπλούς κινδύνους για τη σωματική ακεραιότητα των επιβατών. Στην routsaslifts αναλαμβάνουμε την αναβάθμιση του ανελκυστήρα σας και την πιστοποίηση του από τον φορέα TUV Austria Hellas. Έπειτα από επίσκεψη του φορέα πιστοποίησης στο χώρο σας και την γνωστοποίηση των παρατηρήσεων, σας ετοιμάζουμε οικονομοτεχνική προσφορά αναβάθμισης. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε για την επισκευή και τα συνοδεύουμε με 8 ετή εγγύηση! Γνωρίζοντας πόσο αναγκαία είναι η χρήση του ανελκυστήρα ιδιαίτερα από τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την αποπεράτωση των εργασιών το συντομότερο δυνατό!

Γιατί να πιστοποιήσετε τον ανελκυστήρα σας:

  • Κυρίως για την αποφυγή δυστυχήματος.
  • Γίνεται ασφαλέστερη η χρήση του ανελκυστήρα σας ακόμη και από μικρά παιδιά εάν τύχει να βρεθούν στον θάλαμο χωρίς επίβλεψη.
  • Αναβαθμίζοντας τον ανελκυστήρα σας αποφεύγετε πολυδάπανες επισκευές κερδίζοντας μακροπρόθεσμα το κόστος της επισκευής.
  • Νομική αναγκαιότητα σύμφωνα με τον ΦΕΚ 4108 Β /2008, περί κυρώσεων σε μη πιστοποιημένους ανελκυστήρες.

Γιατί εμάς

1Εγγύηση & Μακροχρόνια Υποστήριξη
2Ποιότητα Κατασκευής
3Μοντέρνο Design

4Ανταγωνιστικές Τιμές
5Γρήγορη Παράδοση
6After Sales Service - Πλήρης Υποστήριξη

kleemann
metron
uplift
tuv
stage
  • Κασσάνδρου 24 Κατερίνη

  • & 23510 77611

  • info@routsaslifts.gr